IJs en weder dienende
twee bolletjes vanille-ijs, eentje links en eentje rechts met z'n tweetjes onder een feestmuts van slagroom
8,75
een symfonie van een pecan-caramel reep samen met vanille-ijs en een toefje slagroom
10,25
vanille-ijs, met make-up van de echte warme chocolade opgedoft met slagroom en gesuikerde amandeltjes
9,90
in melk en kaneel gewenteld suikerbrood in de roomboter gebakken oftewel een ouderwets lauwwarm wentelteefje, met vanillehangop en blauwe bessen
9,95
sorbet van Johnny Lion, vanille-ijs met rooie ranja en vruchies (net als vroeger, maar dan net even anders)
9,75
twee zoenen met slagroom, overgoten met advocaat en ter afkoeling een bolletje ijs met slagroom
7,85
yoghurthangop met gemarineerde bosvruchten, slagroom en een crumble van botersprits en kletskoppen
9,95
lauwwarme Tarte Tatin met een bolletje kaneelijs geflankeerd door vanille crème en een toefje slagroom
11,25
een kleurrijk palet met o.a. vanille-ijs, chocolademousse, yoghurthangop, crème brûlée en een zoen met advocaat. En natuurlijk een toefje geslagen room.
Niets teveel gezegd toch?
12,50
crème brûlée van custard vla met vanille en een gebruind laagje suiker, geserveerd met een bolletje vanille-ijs en een toefje slagroom
9,75
een creatie van verschillende chocolade versnaperingen en huisgemaakte chocolademousse met een toefje slagroom
12,50
een modder gevecht van pure- en witte chocolademousse met daarbij sinaasappel en een referee van slagroom
9,75
kinderijsje met slagroom en natuurlijk een verrassing
6,25
Koude en warme voor- of tussengerechten.
Van Visserslatijn tot Vlees in de Kuip naar
een rondje rond de wereld.